25. helmikuuta 2016

UUTTA ILMETTÄ

Heippa! I know, tässä on ollut nyt ehkä vähän liiankin pitkä postaustauko... tosin mulla ei ole tullut edes mieleen koko blogi, koska viime vuoden puolella Sims kaatuili ja toisinaan on tehnyt sitä edelleen. >8( Ajatuksena on kyllä ostaa pöytäkone uuteen asuntoon, ellen sitten kunnosta poikaystävän koneen ja pelataan sillä vuorotellen omia pelejämme, kjeh kjeh.

Tässä osassa halusin ihan välttämättä esitellä teille tähän mennessä parhaiten onnistuneen asunnon. Harvemmin olen jaksanut sisustaa perheiden asuntoja ajatuksella, mutta nyt aloitin kokonaan alusta. Poistin aikaisemmat perheeni ja halusin ottaa projektiksi tehdä talon, johon voisin itsekin muuttaa. PS. Kuvat ovat PNG. muodossa jokaisessa postauksessani, joten lataaminen voi kestää.

Kaupunkina Appaloosa (BTW, latasin burntwafflesilta aivan ihanan valaistusmodin ja kuvien värjejä en ole muokannut lainkaan! Linkki löytyy oikeasta reunasta kohdasta "täältä lataan"). Enjoy!

Huomatkaa pieni söpöläinen kuvan alareunassa ♥

 Bella halusi päästä söpöilemään (x2) tähän väliin ♥

Etupihalla näyttää tältä.

Ja takapihalla tältä (grillin vieressä oleva lasiovi johtaa Lydian makuuhuoneeseen, kuka esiintyy ensi postauksessa).

Mitäs tykkäätte? :)

4 kommenttia:

 1. Oooo! ♥ Tosi hienon näköistä :3 Tykkään varmaan eniten makkarista, olohuoneesta ja eteisestä, vaikka kaikki huoneet ovat tosi hienoja. Oot kyllä tosi lahjakas sisustamaan, tykkään... oikeastaan saat opettaa mua sisustamaan kuin sä, tykästyin liikaa :'D Ja Bella on ihana pikku karvapallo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Jenni ♥ Sisustamiseen saan tosi paljon inspistä ettimällä googlesta esim. ihan vaan sana "bedroom inspiration" ja sitten valitsen jonkun mieleisen kuvan ja lähden sitä kautta sisustamaan. Koko kämpän idea lähti yhden kuvan perusteella... :D Eli, mielikuvitusta pystyy kyllä käyttämään ihan tosta noin vaan vaikka kuka tahansa :) Yleensä pyrin siihen, että kokonaisuus olisi väreiltään erilainen (toisessa tummempaa, toisessa vaaleampaa tai niin että ne sopii yhteen).

   Ja muuten noiden mattojen latauspaikan bongasin sun sivulta, ooooh ihastuin heti!! Oli pakko päästä käyttämään >8)

   Poista
 2. Tosi nättiä, ja aivan ihana varsinkin toi makuuhuone! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤